Prestige 800 - € 11.50(20min)

De Ergoline Prestige 800 is standaard uitgerust met Ultra Performance-gezichtsbruiners incl. 3 UV-B-lampen.

Het ruime Body Shape-ligvlak garandeert een ontspannen zon ervaring. Climatronic en Aqua Fresh & Aroma zorgen voor verfrissing.

Het 3D-Sound-systeem inclusief Voice Guide, MP3-dock-in en SD-card-slot garandeert een klankspektakel van buitengewone klasse.

De nekbruiners en de schouderbruiners zorgen voor een perfecte bruine teint van het hele lichaam.

Prestige 1100 - € 13.00(20min)

De Prestige 1100 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline. De indrukwekkende LED Light Show en het onovertroffen design boeit u al op het eerste gezicht.

De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen.

Prestige 1400 - € 14.50(20min)

De Ergoline Prestige 1400 behoort tot één van de beste zonnebanken van de nieuwste luxe klasse. Deze uitgeruste versie heeft een mooie gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma, 3D Sound (bluethooth) en LED lichtshow garanderen een ongeëvenaarde belevenis tijdens het zonnen. Met het nieuwe Control Center en NFC Connect brengt de Ergoline 1400 Prestige comfort en bediening op een nieuw niveau. Dus ga je alleen voor het allerbeste bruiningsresultaat? Dan is deze bank bij uitstek de beste keuze. 

Prestige 1600 - € 16.00(20min)

De Prestige 1600 van Ergoline staat voor de nieuwste technologieën, gepaard met innovatieve comfort uitvoering en een tijdloos design. Het nieuwe topmodel zet met de verder ontwikkelde Hybrid Performance en Beauty Light LED een nieuwe maatstaf in de bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en roze licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. 

Healthy Sun Member

Word Healthy Sun Member en ontvang unieke kortingen.


Als vaste klant in onze zonnestudio kun je korting ontvangen door een gratis membercard te nemen. Deze membercard kun je met zon-tegoed opwaarderen. Hoe meer zon-tegoed je koopt, des te groter het voordeel dat je ontvangt. Hieronder zie je de bedragen aan 
zon-tegoed die je kunt kopen en het voordeel dat je ontvangt. 

Bedrag

 € 25,- 

 € 50,-

 € 100,- 

 

Bonus

 € 2,50 

 € 12,50

 € 35,-

Zon-tegoed

 € 27,50 

 € 62,50

 € 135,-
 

Zonnestudio Healthy Sun
Krommestoep 1b
3361 CH Sliedrecht

Info[@]zonnestudio-healthysun.nl